The winner takes it all

Vinnarna av dagens blogg tävling idag är Alekzandra, Sandra och Josse, Emma (sjukt fint namn du har tjejen!) och Minna!
Grattis till er! ♥ Och för er andra har ni såklart en ny chans nästa söndag :)

Vi kör en snabb dagens blogg nu!

Har helt glömt bort att det är Söndag! Så vi kör en kort dagens blogg på typ 3-4 timmar nu. Så anmäl er fort fort nu! Och lycka till ♥

Jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Var uppe en sväng på vinden idag. Och hittade en ful gammal spegel. Så började jag leka med min fantasi (det lät otroligt fel), och tänkte att den skulle vara sjukt fin om den var vit i mitt rum!
Såå... Jag målade den vit, och voila! Skit snyggt va? :D

Jag är glad


tjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej! jo nu är det lördag vilket betyder att man får äta lördagsgodis.
Men jag har godisförbud. JAJA, det är emma här och varför jag gör 1 inlägg idag istället för igår är för att jag har varit i grekland nu i en vecka. så jag kom hem idag och vi hade dator på hotellet men vafan jag pallade inte sätta mig där och skriva varsta inlägget när jag istället kunnde bad och sola?! Jag har blivig brun. det är nice, tycker jag för emma ladhe har brännt sig! lillen jag sörjer med dig, fast jag brände mig på hela näsan typ första dagen så det gjorde något för jävligt ont då men men.. livet går vidare. eller? jaja, nu är jag hemma och det är skönt! Så nu ska jag antingen packa upp mina saker eller sticka till en vän. fast först ska jag ringa emma och ronja kämppois !!

ganska brun chey !

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dagens outfit & facelook


Godmorgon

Idag ska jag tvätta, städa och sånt skit. Och ikväll ska jag grilla med några kompisar! Mysigt :)
Förrsten! Som ni säkert ser har jag bytt design. Och eftersom jag är så dålig på att sätta in designer så har min söta vän Ronja hjälpt mig! Besök hennes grymma blogg om du vill ha ett gott skratt ;)
Bild från bilen när vi var påväg till ullared

Lite bilder från veckan

Jag och Tim i bilen
En kvällsoutfit
Min söta kusin Maja, min söta lillebror Erik och jag
Jag och Timpan steker
Tim och Erik
Jag en mysig kväll

Jag lägger på, och springer ut utan att låsa

Tjenare! Nu är jag hemma och tänkte visa er en artikel i nya nummret av "Chic". Men fina syssling är nämligen med. Ah, låter bilderna tala för sig själva ♥

Lillebror, bli aldrig som jag när du blir stor

Nu tänker jag skriva av mig. Jag har fått en till diagnos efter ätstörningen. En sjukdom som gör att man tappar kontrollen. Som gör att man känner sig dålig på allt och det ända man vill är att försvinna. Sjukdomen heter deperission. Jag är helt säker på att alla vet vad det är, och att några nog tyvärr har det eller känner någon som har det. Jag har haft den sen i april. På min födelsedag den 3 maj låg jag i min säng och grät hela dagen. I hela maj var som att gå igenom en stor eld. Eller som att kämpa sig upp från ett 3000 meter långt hav. Jag gick aldrig till skolan, pratade med eller träffade inte någon. Jag bara grät. Bad om att få dö. I början av juni fick jag medicin. Mamma och pappa eller mina läkare kunde inte se mig månså mer. Det tog 2 veckor för medicinen att hjälpa. Och då log jag. Jag skrattade, jag träffade folk, jag var glad. Första gången jag träffade min läkare då var hon tvungen att fråga "ler du verkligen på riktigt?". Och det var en svår fråga. För jag log ju, men det var tack vare medicinen, inte av mig själv. Så jag log men jag log inte på riktigt. Allt det här drömmer jag om på nätterna nu. Och idag har det bara blivit för mycket så jag kunde inte hålla mig längre. Med medicinen i kroppen skrek jag av gråt, ville försvinna. Just nu när jag skriver detta är jag liv rädd för hur det kommer vara imorgon, i över morgon och i över över morgon. Mina läkare är på semester. På kliniken finns bara vikarier. Vad ska jag göra? Fan också. Och innan folk kommenterar elakt, tänk på att jag inte valt det här. Jag vill inte det här, och det skulle inte ni heller om ni var i samma situation.

Det är en saga

Hejsan svejsan. Jag är i Småland, därför är uppdateringen inte den bästa. Men är inne ibland och kommer hem på fredag. Men tillbaka till inlägget!
Många frågar vad ätstörd är, och det betyder att man har ätstörningar/anorexia. (Jag är dock inte på anorexia nivån kan man säga, brukar bara säga att jag är ätstörd/har ätstörning) Så ni vet ni! :)

Förresten så har jag vunnit en veckans blogg tävling! Checka in tjejens blogg om ni vill :)

Alla som inte dansar är våldtäcksmän

Här har ni mina Iphone skal! Har dock två till nu men aja. Jag älskar att byta skal lite då och då hihi. Finns så många fina!

En tredjedel av den jag var går hem, en är krossad, en är din

Hejsan sötisar. Sitter och kollar när Tim och Erik spelar kinect, själv är jag super duper trött. Funderar på att lägga mig snart faktiskt. Imorgon så åker vi till min mormor och morfar i Småland :) Fast första natten så ska vi sova på våra kusiners landställe är det tänkt. Blir nog jätte mysigt. Men ska svara på lite kommentarer nu. Godnatt på er ♥
Bild på mig och Frida från Jönköping

Dagens blogg vinnare!

Nu har jag lottat ut dom 4 som vann dagens blogg! Det blev Amanda, Ida, Rebecka och aadelisa! Grattis till er. Och för er som inte vann så får ni en ny chans nästa Söndag :)

Dagens blogg!

Hörrni, det är söndag och det innebär dagens blogg! Som vanligt är det bara att kommentera att du är med här och jag drar 4 vinnare ikväll. Lycka till! ♥



Godmorgon på er!


Mitt hus är borta


Vad fan?! Kolla vad jag fick se när jag klickande mig in på aftonbladets hemsida. Amy är död. Vilken jävla vecka. Först Norge, sen är Amy död och för ett tag sen fick jag veta att min kompis är på sjukhus. Fan också.

Är förresten med i en veckans blogg tävling i allt detta kaos. Klicka här för att vara med i den du med!

Det handlar om dig

Tänkte tipsa er om en sak :) En av dom sakerna som jag köpte på ullared, nämnligen pormask saken! Provade den nyss och den verkar vara bra.
Så ser förpackningen ut, det finns 3 "plåster" i
Så ser en förpackning ut, öppna den
Och så sätter man fast den sådär och har den i 15-20 min. Och drar bort försiktigt, sen är det klart!

Del 2 av min ätstörningshistoria

Schemana fortsatte ett tag. Men till slut fick jag gå hem från skolan hela tiden för jag var helt svimfärdig. Så jag förstod att jag inte kunde fortsätta med dom. Jag började äta rätt bra, men fortsatte träna. Typ som ortorexi, men inte riktigt. I alla fall så fortsatte jag så ett bra tag. Men på vintern så började allt om. Fast jag började sätta fingrarna i halsen, och spydde. Jag spydde upp frukosten, ibland lunchen men aldrig middagen, och så tränade jag. Jag sov 11 timmar varje natt, och 2 timmar på dagen, ungefär. När jag var vaken hade jag oftast huvudvärk, var trött, kunde inte koncentrera mig, hade kalla fingrar och tår, och frös. Glömde bort saker. Kompisar sa till mig att jag inte såg frisk ut. Jag mådde skit rent ut sagt. Men på insidan mådde jag bra. Jag nådde min målvikt, satte upp nya, jag var på väg att bli smal!

Fortsättningen kommer snart


Jag kan känna med mitt finger hur vinder vänder

All styrka och alla tankar är hos Norge idag ♥

Inköpen från ullared!

Stillbilden ♥

Kolla vad jag vann på grönan


Fredag den tjugoanda juli tvåtusentio

Heeeej, klockan är en minut över tolv och det är fredag vilket innebär jag jag Emma Rautiaien ska gästblogga!
Kult va?
Jajajjajajaj, i veckan har jag hunnit med mycket mer an va ni kan tänkas ana er?! jag har kollat på harry potter och dödsrelikerna del två. Vilket enligt mig var en av de bästa harry prutter filmerna ! Den var grym jag kollade i 3D villken innebär att man hade sånna där oerhört snygga glasögon, ett problem var att innan filmen hade börjat så satte jag mitt fettiga fingret på glaset... duktigt emma.. så det var en fett fläck på glasögasts glas hela filmen! Och nu tänker ni "men varför tog du inte bort den" jo jag kan berätta att jag inte hade en bomulls tröja på mig så det gick inte att få bort den där bajs fläcken...
Sen i måndags drog min syster, jag , lade och min mamma till Vingåker, Jönköping, Ullared och nyköping. Det var f1 nice! Fast bilresan var dess värre , jag var ute med min båt fredagen innan och min pappa har en vägskylt i sin bil (fråga mig inte varför han är lite underligt) den var avkapad icg själv metallpinnen låg uppot och när jag var trött och skulle sätt mig i bakluckan för att vänta på frida (syrran jow) och pappa , så satte jag mig rakt på den där jävla metallsaken så jag har förnedrans ont i min svanskota hela bilresan. kult....Men självase shoppingen blev lyckad!
Jag köpt lite kläder,hårsaker, underkläder, smink, skor och sen kommer jag inte ihåg något mer men kanske bilder på dagen idag!
Nu tänkte jag faktist ta och sova lite för jag är trött. Och imorgon när jag vaknar ser jag fram imot en dag med ROnja och lite joggning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KULT
nu är klockan 14 minuter över 12....

emma lade
här är lade i bilen.. det tycke hon var kul.
BTW jag har hittat världens roligast bild på tim( den andre WB gästbloggaren)
tim
cute boy


////////////////////////////////////////////////////////ema‰(figuren var finare än ett hjärta!)
nu är klockan 20 över 12
ZZZZZZZZZZzzZzzZzzzzzzzz

Medan du står kvar, går han därifrån

Sitter på tåget nu till grönan. Mina kära kusiner är ju här och ville åka dit idag. Så det blir nog dålig uppdatering idag igen. Bloggar från iphonen nu, men vi hörs ikväll. Puss

Jag vill bara gråta så vackert

Gekås Ullared!
Frida med en gigantisk pizza
Emma utanför hotellet
Emma, jag och Frida
Emma sover...

HEMMA!

Hejhejhejhejhej! Jag har skanat att blogga, hihi. Men Tim fixa det väl rätt bra? :) I alla fall så är jag hemma nu. Glömde berätta anledningen till varför vi åkte dit... Det var för att vi skulle till Gekås Ullared. Det var så grymt, men slösa lite för mycket pengar, men så kan det vara :D Spelade in en film med allt jag köpt igår kväll på hotellet. Kommer upp imorgon eller något. Och senare ikväll lägger jag upp lite bilder från resan. PUSS PÅ ER
Sliten tjej just nu

TVÅ Gäsbloggare?!

Hej, jag heter Tim Jonsson, med stort T och J, jag är 14 år, har en liten katt... Nää, skoja bara, så retard är jag inte, det där skiter väl ni i, eller hur? Vad som är viktigt är att jag gästbloggar för Emma medans hon är i Jönköping, på Ullared (?), med sina kära ank-vänner Emma och Frida Rautiainen. Kan bli så att jag fortsätter gästblogga här lite titt som tätt, men det beror på om ni tycker om mig eller inte, hehehehehehe... Om ni faktiskt vill veta lite om mig så tänker jag berätta lite sånt nu, och jag följer min käre kollegas goda exempel och säger att om ni inte vill veta något om mig så kan ni sluta läsa nu, Tjaro!
Jag heter alltså Tim, är 14 år, otroligt positiv, och bor på samma inne-ställe som Emma och Emma, fast vissa helger och lov bor jag hos min mamma, i Skellefteå. Jag ÄLSKAR fotboll, och om 10 år kommer ni med all säkerhet att få läsa mina rader om den fantastiska sporten i nån stor svensk tidning  Jag är otroligt lång (1,70, passa er), biffig, och snygg. Och om ni gick på det där är ni dumma i huvudet :)
Vad jag ska skriva om här är HELT upp till er, om det nu blir så att jag fortsätter skriva! Så kommentera gärna och skriv vad ni vill höra talas om, eller så kan ni bara skriva att jag suger, om ni vill! Nu känner jag att det blev för mycket text, så nu ska jag kötta sönder min familj i tennis istället för att plåga er ännu mer! Ha det så braaa!
Orka vara snygg när man är snäll!
Orka vara snygg när man är snäll! (Kunde inte vrida bilden...)

Bilen

Godmorgon sötisar :) sitter i bilen påväg till Jönköping. Ska göra ett stopp i Vingåker (heter det så?) och kolla runt på Vingåker outlet. Sen fortsätter vi till hotellet i jönköping. Uppdateringen blir nog inge bra, men ni överlever ;) ha en fin dag i regnet!

Godnatt

Nu stänger jag av datorn för att sova. Ska upp tidigt imorgon för att följa med mina favorit tvillingar Emma (gästbloggaren) och Frida till Jönköping! Har datorn med mig men vet inte hur det kommer bli med internet. Jag har i alla fall iphonen så bloggar nog från den. Annars hörs vi på onsdag ♥

Vinnare av dagens blogg

Jag, eller rättare sagt min lillebror har dragit 4 vinnare till dagens blogg nu. Och dom är Hanna, Sanashaba, Evelina och Annie. Grattis till er! Och för er som inte vann denna gång har en ny chans nästa söndag. Puss på er ♥

Dagens blogg!

Det du behöver göra för att vara med är att skriva att du är med! Jag drar 4 vinnare ikväll. Lycka till :)



Hej på er!

Eftersom solen skiner så tänker jag vara ute och sola istället för att blogga. Men jag skriver mer sen, då berättar jag också vart jag ska åka imorgon! Wiho, puss!

Kom igen nu tjejer!!!


You a motherlover I'm a motherlover

Många vet nog att jag älskar citat. Och några av mina favoriter har jag på olika ställen i mitt rum. Min favorit är "var dig själv alla andra finns redan", det är också mitt motto :)

Never let you go

Godmorgon! Sitter med min I ♥ shopping mugg och dricker chailatte samtidigt som jag kollar på sex and the city. Härlig morgon :) Fast vädret kan ju gärna bli härligare...

hejsvajsan i skogen.

Tja! jag heter Emma. också....... Och jag kommer vara en såkallad "gästbloggare" här i Emmas blogg. kult! Ni kommer få följa mig på fredagar hur min lilla vecka har sett ut och så. Ni kommer nog förstå!  Ni kanske vill veta lite om mig? om ni inte vill det så sluta läs nu! puss
Jag heter Emma är 14 år gammal och bor i samma hajteck håla som min vän emma, jag har en tvillingsyster och en bror, såklart en mamma och pappa men det har dom flesta. Jag spelar innebandy och älskar skolan mer än mina vänner! eller? det stämmer int. Jag har väldigt roligt humor. Jag har inte ett speciellt roligt liv faktist... Men glad är jag endå !
Så här ser jag ut! HAHAH nej då!

Så här ser jag ut! (höger)


Del 1

Allt började i 4an. Jag slutade med att äta frukost på helgerna, varför vet jag inte. Har aldrig varit så förtjust i frukost, och sov länge på morgonen då, så jag tänkte att jag lika gärna kunde skita i frukosten. Kort därefter fick jag enorma komplex för mina lår. Tyckte dom var alldels för stora och försökte träna bort dom. Men eftersom jag var så liten och inte visste något om träning o.s.v så byggde jag bara muskler och dom blev större. När jag va 12 så mådde jag dåligt för olika anledningar och tog ut det på maten. Då gick jag ner i vikt till och från och våren när jag fyllde 13 (2009) orkade jag inte längre bry mig om maten. Jag ville bli smalare, jag ville bli perfekt. Så jag började sätta upp scheman på söndagarna hur jag skulle träna och äta. En vanlig dag kunde se ut såhär:
Frukost: ingenting
Lunch: äpple+ 100 situps
Mellis: ingenting
Middag: halv tallrik med det som mamma gör+ långpromenad
Kvällsmål: ingenting

Detta är början på min historia, fortsättningen/arna kommer någon annan dag. Denna kategori kommer nog användas en del. För att skriva av mig eller bara berätta hur ovärt det är att förstöra sig själv såhär mycket och så.



Sitter här på sängen tills du ber mig att gå hem

Va nyss ute och kollade på lillebror som badade. Det var för kallt för mig :) Nu sitter jag i min mörkrosa mysdress och ska kolla på TV. Vi höres!

Hej nya bloggen!

Jag heter Emma, är 15 år, bor i en håla utanför Stockholm, kämpar mot en ätstörning, är blond och kort har världens sämsta pigment, är långt ifrån förhållandetypen, jag har just nu ett snyggt sugmärke på armen och har blivit otroligt sugen på att blogga igen. Så nu kör vi!

RSS 2.0